Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.08.2017
Střešní stany James Baroud
Stali jsme se oficiálním prodejcem špičkových střešních stanů James Baroud. Naše produkty naleznete v sekci "STŘEŠNÍ STANY".     číst celé
09.09.2014
Nabídka střešních nosičů
Kategorie „ZAHRÁDKY A STŘEŠNÍ NOSIČE“ prochází postupnou změnou. Naším cílem je rozšířit sortiment a přidávat další výrobky od společnosti OMTEC, kter... číst celé
13.08.2007
Vzduchové pérování Firestone
V nabídce máme kompletní nábídku vzduchového pérování společnosti FIRESTONE. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas COLOR CARS, spol. s.r.o., se sídlem Drásov 95, 261 01 Příbram, IČ 42726735, zapsaná u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 6849 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Na přestavbu dodávek a vše kolem jsme tady my!

Naše společnost se dlouhodobě zabývá přestavbami užitkových vozidel. Naší hlavní činností je především zvyšování obsaditelnosti, prodej bočních oken, podlah a obložení stěn nákladového prostoru užitkových vozidel. Na základě zvyšující se poptávky po produktech a službách přímo souvisejících s naší činnostní, dochází k postupnému rozšiřování našeho sortimentu, který bychom Vám chtěli postupně v našem nově vytvořeném e-shopu nabídnout

COLOR CARS spol. s.r.o.

Drásov 95
261 01 Příbram

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:

© Copyright 2019 dodavkyeshop.cz přestavby dodávek Příbram.
Vytvořeno na Eshop-rychle.cz // Grafika: Poradnyweb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.